DE BESTE MANIER OM UW GEZONDHEID TE VERBETEREN!

DE BESTE MANIER OM UW GEZONDHEID TE VERBETEREN!

Why

Gecertificeerde veiligheid

De infraroodstralers zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met TÜV en het Seibersdorf laboratorium, het toonaangevende internationale wetenschappelijke kwaliteitslaboratorium in Oostenrijk. In principe kunnen we zeggen dat het raadzaam is om alleen een infraroodcabine te gebruiken met stralers die deze certificering hebben, hetgeen voor uw eigen veiligheid is. Met de Infrawave kiest u voor zekerheid en de beste techniek. Safety first!

 

 

Optimale efficiëntie

De DUO heater bevat magnesium- en kwartsstralers, zodat je voor jezelf kunt overschakelen naar een comfortabele intensiteit. De veilige full-spectrum infraroodstraler verwarmt het lichaam direct zonder opwarmtijd en is dus direct voelbaar na het inschakelen. De warmte dringt veilig door naar het onderliggend spierweefsel waardoor het gemakkelijker wordt om totale ontspanning te bereiken.

De magnesiumoxide straler verwarmt voornamelijk de lucht, die het lichaam verwarmt. Dit creërt een heerlijk warme omgeving die perfect is voor ontspanning en zweten en helpt bij het ontgiften van je lichaam.

WAAROM INFRAWAVE?

Bredere reflectie

 

De DUO-behuizing is in het laboratorium ontworpen en ontwikkeld om het hoogste rendement met de ingebouwde reflector te behalen. Dit in tegenstelling tot onze concurrenten, die soms drie elementen in een kleine behuizing installeren.

Golflengtes


-Infrawave stralers hebben een meting van 3 tot 10% IR-A, 20 tot 30% IR-B en 60 tot 80% IR-C. Dit hangt af van het meetpunt, het vermogen en het gegeven vermogen van de besturing. Dit wetende, is het onmogelijk om één vaste waarde aan infraroodstralers toe te kennen.


-Infrawave-stralers zijn speciaal ontworpen met de juiste verhoudingen van IR-A, IR-B en IR-C voor het creëren van verschillende wellnesservaringen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de juiste en beproefde verhoudingen van het infraroodspectrum toe te passen.

Controle Met een Dimbare Besturingseenheid

Met een dimbare bedieningseenheid kan het vermogen van de infraroodstralers worden aangepast. Bij een lagere capaciteit is de kerntemperatuur van de full-spectrum straler lager. Als gevolg hiervan verplaatst de golflengte zich meer naar het langgolvig bereik. Hierdoor kunt u de instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke behoeften past. Spierontspanning met een hogere of lagere temperatuur in de cabine. Alpha Industries maakt het mogelijk. De bediening is eenvoudig en handig in combinatie met de juiste infraroodstralers.

Beste Kwaliteit Originele Canadese Rode Ceder

We kopen alleen hout met milieu- en FSC labels, van de beste kwaliteit van Vancouver Island, en vervoeren het rechtstreeks naar de fabriek in Europa. Het hout droogt eerst twee maanden op natuurlijke wijze en daarna twee weken in de droogkamer om op 12% luchtvochtigheid te komen. Na deze hele reis plannen we de profielen in voor productie. De reden voor deze lange weg is dat Canadees Red Cedar hout van nature antimicrobieel is. Het is, ongeacht hoeveel vocht of zweet er in deze houtsoort vrijkomt, onmogelijk om schimmels, fungi of bacteriën te laten groeien.

 

Meer dan 60 Jaar Ervaring Met Infraroodstralers

Wij zijn trendsetters en vernieuwers in de wellnessindustrie. Ziehier een oplijsting van onze uitvindingen:

1983 - De eerste Alpha Heat infraroodcabine

1992 - De behuizing met 98% alu-reflectie

1994 - De elektrische vloerverwarming in IR cabines

1995 - De geïntegreerde kleurverlichting in IR cabines

1996 - De dimbare zonesturing voor IR cabines

2001 - De zwenkbare zijstralers in IR cabines

2003 - De bevlokte beschermroosters in IR cabines

2005 - De langere quartz full-spectrum straler

2012 - De infrarood barrelsauna voor outdoor gebruik

2015 - De ergonomische quartz full-spectrum straler

2018 - De ELT-IR lounge cabine

Gezondheid

Gezondheidsvoordelen

Immuunsysteem

Immuunsysteem

De lichaamstemperatuur stijgt tijdens het gebruik. Zo wordt een “kunstmatige koorts” opgewekt. Ons immuunsysteem werkt dan op volle capaciteit op de korte termijn - intenser en krachtiger dan ooit. Bij regelmatig gebruik is dit een uitstekende therapie tegen virale infecties.

Cardiovasculaire training

Cardiovasculaire training

Regelmatig gebruik van een infraroodcabine kan een vergelijkbare omgevingsstress op het cardiovasculaire systeem bewerkstelligen. Door de diepe penetratie van de infraroodwarmte gaat het verhittingseffect tot diep in de spieren en de inwendige organen. De hypothalamus veroorzaakt een stijging van zowel het volume als van de snelheid van het hart. Hierdoor ontstaat een soort gunstige hartstress die leidt tot een gewilde cardiovasculaire training en een conditioneringseffect. Voor mensen in een rolstoel of personen met een handicap is het vaak moeilijk om aan cardiovasculaire training te doen.

Verbeteren van de bloedsomloop

Verbeteren van de bloedsomloop

Verwarming van de spieren levert een verhoogd niveau van bloedtoevoer, dat te vergelijken is met een intense lichamelijke oefening. Temperatuurverhoging veroorzaakt een betere doorbloeding en een dilatatie rechtstreeks in de haarvaten, arteriolen en andere bloedvaten.

Ontgiften

Ontgiften

Toegenomen bloedcirculatie stimuleert de zweetklieren en transpireren is gezond. Het transpiratievocht bevat in het lichaam opgebouwde toxines en afvalstoffen. Dagelijks zweten reinigt het lichaam. Stoffen die in transpiratievocht worden aangetroffen zijn o.a. zware metalen (lood, kwik, nikkel, cadmium) en alcohol, nicotine, natrium, zwavelzuur en cholesterol.

Reumatische aandoeningen

Reumatische aandoeningen

Bij reumatoïde ontstekingsprocessen is het belangrijk de bloedcirculatie te verbeteren op de plaats van de ontsteking, waardoor aanvullende afweerstoffen worden geproduceerd. Onderzoeken door het MST* hebben aangetoond dat infraroodwarmte daadwerkelijk een heilzame uitwerking heeft op mensen met reumatische aandoeningen. Het onderzoek stond onder leiding van dr. Frits Oosterveld, lector aan de academie voor fysiotherapie en reumatoloog professor Hans Rasker van het Topklinisch Ziekenhuis MST. (*Medisch Spectrum Twente).

Algeheel gevoel van welbehagen

Algeheel gevoel van welbehagen

Met de ontspannende werking van infraroodwarmte stijgt het gevoel van welzijn, worden nerveuze symptomen verminderd en de nachtrust bevorderd. Een duidelijk merkbare, ontspannende en versterkende werking van dieptewarmte ontstaat al na de eerste paar toepassingen.

Zuiveren van de huid

Zuiveren van de huid

Een goede transpiratie wordt al bereikt na een paar minuten in de infraroodcabine. Diep verankerde onzuiverheden en dode huidcellen worden afgevoerd, waardoor de huid gloeit en schoon aanvoelt. Het verbetert de huidskleur en de elasticiteit van de huid. Het is ook aangetoond dat door de versnelde bloedcirculatie huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis, brandwonden verminderen. Bovendien kunnen open wonden sneller genezen en wordt littekenvorming verminderd.

Slapeloosheid

Slapeloosheid

Hoewel er medicatie of andere technieken zoals yoga of meditatie worden gebruikt om het hoofd te bieden aan slapeloosheid is de luxe van het ontspannen in een infraroodcabine gezonder dan het nemen van medicatie, bovendien heeft het een beter ontspannend effect. In de loop van de dag of ‘s avonds een uur voor het slapengaan zal de indringende warmte en rust van een infraroodcabine helpen om op een natuurlijke manier in slaap te komen.

Spierproblemen en opwarming bij sport

Spierproblemen en opwarming bij sport

Infrarood dieptewarmte werkt door binnen te dringen in de gewrichten, de spieren en de weefsels en door het versnellen van de zuurstoftoevoer. Hierdoor vermindert de pijn op de zenuwuiteinden en spierspasmen worden gereduceerd. Ook vóór het sporten is het raadzaam uw spieren op te warmen om blessures te voorkomen.

Hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten

Uit onderzoek is gebleken dat transpiratievocht voor 80 % uit water bestaat. De resterende 20 % bestaat uit vet-oplosbare toxines en zware metalen, zuren, natrium, ammoniak, vet en cholesterol. Gewoon cholesterol en vet zijn verantwoordelijk voor hart- en vaatziekten. Door regelmatig gebruik van de infraroodcabine worden deze stoffen verwijderd of verminderd.

Full-spectrum Infraroodstraler

UITGEBALANCEERD EMISSIESPECTRUM

Onze infraroodstralers zijn speciaal ontworpen met de juiste veilige verhoudingen tussen IR-A, IR-B en IR-C voor het creëren van optimale wellness ervaringen.

De formule achter het succes is onze gepatenteerde full spectrum infraroodstraler, op basis van de S curve, die naadloos aansluit op de anatomie van het lichaam. De rug wordt volledig van boven tot diep in de onderrug ondersteund langs de contouren van het lichaam.

1

Rugklachten

De infrawave Relax-lounge met comfortabele en esthetische zetels is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten

2

Dieptewarmte

Een groot deel van de energie van de ergonomisch gevormde volledig spectrum infraroodstraler, die diep doordringt in de huidlagen, genereert een zogenaamde dieptewarmte.

3

Pure ontspanning

U ligt ontspannen in de ergonomische zetel terwijl de bloedsomloop wordt bevorderd, rugproblemen en spierspanning worden verlicht, gewrichtspijn wordt bestreden, en huidproblemen worden verzacht.

4

S-curve

De ergonomische geïntegreerde dieptewarmte infraroodstraler in de zetel volgt de anatomie van het lichaam, verwarmt de rug en nek en heeft een gunstig effect op spinale aandoeningen.

 

5

Bloedcirculatie

Met de gebundelde infraroodenergie wordt het immuunsysteem versterkt en ook de bloedcirculatie en de stofwisseling gestimuleerd.

6

Electronische regeling

De gepatenteerde full spectrum infraroodstralers, op basis van de S curve, sluiten naadloos aan op de anatomie van het lichaam. De infraroodstralers worden electronisch aangestuurd en zijn dimbaar.

Models

Op maat

Bij het betreden van de Infrawave infraroodcabine wordt direct de heerlijke geur van Canadees red cederhout gevoeld. Ontspan zoals u het wilt, geniet van de hogere of lagere temperatuur, kom tot rust in een evenwichtige sfeer. Luister naar uw favoriete muziek, adem de geurige aromatherapie in, stel uw kleurentherapie in en geniet met volle teugen van de ervaring in uw eigen Infrawave. Een speciale infraroodcabine geheel naar uw persoonlijke voorkeur ontworpen, bij Alpha Wellness Sensations weten we dat uw wensen en ideeën veel belangrijker zijn dan de standaard opties die u kunt kiezen. Qua afmetingen is de gehele Infrawave serie tegen een geringe meerprijs volledig op uw wensen af ​​te stemmen. Smaller - breder - dieper - hoger - schuin dak - onder de trap etc. Vraag uw dealer voor meer informatie.

Contacten

Wat uw vraag ook is, voor meer informatie of voor een dealer bij u in de buurt kunt u contact met ons opnemen ...