DE BESTE MANIER OM UW GEZONDHEID TE VERBETEREN!

DE BESTE MANIER OM UW GEZONDHEID TE VERBETEREN!

Why

Gecertificeerde veiligheid

Infraroodstralers worden ontwikkeld en getest in samenwerking met TUV en het Seibersdorf-laboratorium, het belangrijkste internationale laboratorium voor wetenschappelijke kwaliteitstests in Oostenrijk. Het wordt aanbevolen om alleen een infrarood sauna te gebruiken met stralers die gecertificeerd zijn, dit is voor uw eigen veiligheid. Kies bij Infrawave voor veiligheid en de beste techniek. Veiligheid eerst!

 

 

Optimale efficiëntie


DUO straler heeft twee verwarmingselementen in één behuizing, zodat je zelf kunt overschakelen naar comfortabele intensiteit.

De veilige infraroodstraler met volledig spectrum verwarmt het lichaam direct zonder voorverwarmtijd. De warmte dringt veilig door naar het onderliggend spierweefsel waardoor het gemakkelijker wordt om totale ontspanning te bereiken.

De magnesiumoxide straler verwarmt voornamelijk de lucht die het lichaam verwarmt, een heerlijk warme omgeving die perfect is om te zweten en helpt het lichaam te ontgiften.

WAAROM INFRAWAVE?

Bredere reflectie


De straler behuizing is in onze fabriek ontworpen om een maximale output te behalen met de ingebouwde reflector en de juiste hoeken. De glanzende behuizing reflecteert IR-golven waardoor de warmte een groter oppervlak van het lichaam kan bereiken.

Geopende hitte

Onze infraroodstralers hebben een roosterbescherming, geen glazen, wat veiliger is omdat ze de warmte niet vasthouden en doorlaten, wat efficiënter is, zonder het risico op brandwonden.

De geavanceerde elektronische besturingseenheid

De Infrawave-besturingseenheid is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt u de mogelijkheid om twee aparte zones te regelen: de achter- en voorverwarming in stappen van 5%, bovendien kunnen de beenverwarming, vloerverwarming en verlichting worden in- en uitgeschakeld. Hierdoor kunt u de stand kiezen die het beste bij uw persoonlijke behoeften past, spierontspanning met een hogere of lagere temperatuur. Alpha Industries maakt het mogelijk.

Beste Kwaliteit Originele Canadese Rode Ceder

We kopen alleen hout met milieu- en bosbeschermingslabels, van de beste kwaliteit van Vancouver Island, en we vervoeren het rechtstreeks naar de fabriek in Europa. Het hout droogt op natuurlijke wijze gedurende twee maanden en bereikt vervolgens gedurende twee weken in de droger een luchtvochtigheid van 12%. Na een lange reis worden de profielen in productie genomen.
De reden voor deze lange reis is Canadees red cederhout, dat van nature antimicrobieel is. Hoeveel vocht of transpiratie er ook vrijkomt op deze houtsoort, het zal geen schimmels, schimmels of bacteriën laten groeien.

Ongeveer 40 jaar ervaring in infraroodtechnologie

Wij zijn trendsetters en vernieuwers in de wellnessindustrie. Ziehier een oplijsting van onze uitvindingen:
 

De uitvinding van de eerste Alpha Heat Infrarood sauna

 

De uitvinding van 98% aluminium reflector behuizing

De uitvinding van elektrische vloerverwarming voor IR-sauna

De uitvinding van het gebruik van geïntegreerd kleuren licht in een IR-sauna

De uitvinding van de dimbare besturingseenheid voor IR-sauna

De uitvinding van de beweegbare zijstralers in IR-sauna

De uitvinding van het beschermrooster in de IR-sauna

De uitvinding van de langere straler met volledig spectrum

De uitvinding van de infrarood Barrel voor buitengebruik

De uitvinding van de ergonomische full-spectrum infraroodstraler

De uitvinding van de IR Lounge sauna met ELT

Gezondheid

Gezondheidsvoordelen

Immuunsysteem

Immuunsysteem

Tijdens infraroodsauna-sessies stijgt de lichaamstemperatuur, waardoor infraroodwarmte kunstmatige koorts opwekt. Dit zal een teken zijn voor ons immuunsysteem om voor een kort moment op volle kracht te werken - intenser en krachtiger dan ooit, en creëert een barrière die indringers of antigenen ervan weerhoudt het lichaam binnen te komen.

Cardiovasculaire training

Cardiovasculaire training

Regelmatig gebruik van een infraroodsauna kan omgevingsstress op het cardiovasculaire systeem veroorzaken. De hypothalamus veroorzaakt een toename van het hartminuutvolume, daarom treedt positieve hartspanning op die cardiovasculaire training oplevert. Het kan mensen met een handicap helpen, die het erg moeilijk vinden om hun cardiovasculaire systeem onder controle te houden.

Verbeteren van de bloedsomloop

Verbeteren van de bloedsomloop

Het verwarmen van spieren zal de bloedstroom verhogen zonder de intense oefeningen van het lichaam. Een hogere lichaamstemperatuur zorgt voor een betere doorbloeding. En met een goede bloedsomloop worden de witte bloedcellen in uw immuunsysteem naar behoefte door het lichaam getransporteerd; op deze manier vermijdt u mogelijke ziekten en aandoeningen.

Ontgiften

Ontgiften

Een verhoogde bloedcirculatie stimuleert de zweetklieren die zweet produceren. Zweet bevat gifstoffen en afvalproducten die zich in het lichaam hebben opgehoopt. Dagelijkse transpiratie ontgift het lichaam. Stoffen die in zweet voorkomen zijn onder andere zware metalen (lood, kwik, nikkel, cadmium) en alcohol, nicotine, natrium, zwavelzuur en cholesterol.

Reumatische aandoeningen

Reumatische aandoeningen

Bij reumatische ontsteking is het van het grootste belang om de bloedcirculatie te verbeteren die ontstekingen uit de gewrichten spoelt door een stroom van hypergeoxygeneerd hemoglobine door de aangetaste delen van het lichaam te creëren. Uit onderzoek van het Medisch Spectrum Twente is gebleken dat infraroodwarmte daadwerkelijk een heilzaam effect heeft op mensen met reumatische aandoeningen.

Algeheel gevoel van welbehagen

Algeheel gevoel van welbehagen

De warmte van de infrarood sauna ontspant de spieren van het lichaam, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afgifte van endorfine. Endorfines zijn de volledig natuurlijke 'feel good'-chemische stof van het lichaam en het vrijkomen ervan zorgt voor een werkelijk prachtige' nagloeiing '. Naast fysiologische veranderingen biedt een infraroodsauna een verwennerij - waar we kunnen ontspannen en lichaam en geest kunnen herstellen.

Zuiveren van de huid

Zuiveren van de huid

In de infrarood sauna wordt al na enkele minuten goed zweet verkregen. Diepe onzuiverheden en dodelijk huidweefsel worden afgevoerd, waardoor uw huid in goede staat blijft. Dit verbetert de huidskleur en elasticiteit. Het is aangetoond dat reiniging van de poriën de capillaire circulatie verbetert en huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis en brandwonden vervagen.

Slapeloosheid

Slapeloosheid

De warmte helpt ons te ontspannen en reguleert de cortisolspiegel in ons bloed. Cortisol is het hormoon dat vrijkomt als we gestrest zijn, en te hoge cortisolspiegels kunnen leiden tot problemen als slapeloosheid. Infraroodsauna verlaagt de cortisolspiegel in het bloed en de doordringende warmte en rust helpen ons om op een natuurlijke manier in slaap te vallen, zonder medicijnen.

Spierproblemen en opwarming bij sport

Spierproblemen en opwarming bij sport

Infraroodwarmte komt de gewrichten, spieren en weefsels binnen, waardoor de zuurstofvoorziening en de bloedcirculatie toenemen. Dit versnelt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en helpt de spierspanning te verminderen en eventuele giftige stoffen te elimineren. Een lichte hittesessie voor een training helpt het lichaam op te warmen.

Hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten

Behalve water bestaat zweet uit in vet oplosbare gifstoffen en zware metalen, zuren, natrium, ammoniak, vet en cholesterol. Normaal cholesterol en vet zijn verantwoordelijk voor hart- en vaatziekten, maar regelmatig gebruik van de infraroodcabine zal deze stoffen verminderen of verwijderen.

De Full-Spectrum Infraroodstraler

Full-spectrum infraroodstralers hebben een meting van 3 tot 10% IR-A, 20 tot 30% IR-B en 60 tot 80% IR-C. Met de juiste en veilige verhouding tussen IR-A, IR-B en IR-C zijn wij in staat om, in combinatie met de juiste vermogensregeling, optimale en veilige penetratiedieptes te garanderen. Om het diepere spierweefsel te bereiken en een hogere staat van ontspanning te verkrijgen, is een infraroodstraler met volledig spectrum essentieel.

Dit type infraroodstraler verwarmt het lichaam direct zonder voorverwarmtijd. En vanwege de kortere golflengte van kwartsstraler met volledig spectrum, kunnen ze ook in open ruimtes worden gebruikt.

 

De formule achter het succes is onze gepatenteerde ergonomisch gevormde full-spectrum infraroodstraler, gebaseerd op de S-curve, die perfect aansluit bij de anatomie van het lichaam. Bekijk de belangrijkste voordelen:

1

Rugklachten

Lage rugpijn is een van de belangrijkste problemen van onze tijd. De ergonomische bank heeft een rugleuning die is ontworpen om de natuurlijke kromming van uw wervelkolom te ondersteunen.

2

Nek pijn

De ergonomische bank heeft een hoofdsteun om het hoofd en de nek te ondersteunen en stijfheid in het nek- en schoudergebied weg te nemen.

3

Heupdruk

De ergonomische bank heeft voldoende vulling en diepte om de heupen te ondersteunen en deze belasting en druk te verminderen.

4

S-curve Straler

De ergonomische infraroodstraler volgt de anatomie van het lichaam, verwarmt de rug en nek en heeft een gunstige invloed op spinale aandoeningen.

 

5

Bloedcirculatie

De ergonomische bank heeft door de houding een positief effect op de doorbloeding en zorgt voor een goede doorbloeding van het hele lichaam.

6

Op maat gemaakt

De uitgebreide verstelbaarheid van de ergonomische bank stelt gebruikers in staat om een meer op maat gemaakte pasvorm te bereiken dan standaard banken.

Models

Op maat

Een bijzondere infrarood sauna, geheel naar uw persoonlijke voorkeur ingericht, bij Alpha Wellness Sensations weten we dat uw wensen en ideeën veel belangrijker zijn dan de standaard mogelijkheden. Qua afmetingen is de gehele Infrawave-serie tegen een geringe meerprijs volledig op uw wensen af te stemmen:

smaller - breder - dieper - hoger - schuin dak - onder de trap.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of stuur ons uw huisvestingsplan en onze ontwerper zoekt de beste oplossing voor u (zie hieronder).

Contacten

Wat uw vraag ook is, voor meer informatie of voor een dealer bij u in de buurt kunt u contact met ons opnemen ...

Voor dealers