WAAROM INFRAWAVE?

Gecertificeerde veiligheid

Infraroodstralers worden ontwikkeld en getest in samenwerking met TUV en het Seibersdorf-laboratorium, het belangrijkste internationale laboratorium voor wetenschappelijke kwaliteitstests in Oostenrijk. Het wordt aanbevolen om alleen een infrarood sauna te gebruiken met stralers die gecertificeerd zijn, dit is voor uw eigen veiligheid. Kies bij Infrawave voor veiligheid en de beste techniek. Veiligheid eerst!

 

 

Optimale efficiëntie


DUO straler heeft twee verwarmingselementen in één behuizing, zodat je zelf kunt overschakelen naar comfortabele intensiteit.

De veilige infraroodstraler met volledig spectrum verwarmt het lichaam direct zonder voorverwarmtijd. De warmte dringt veilig door naar het onderliggend spierweefsel waardoor het gemakkelijker wordt om totale ontspanning te bereiken.

De magnesiumoxide straler verwarmt voornamelijk de lucht die het lichaam verwarmt, een heerlijk warme omgeving die perfect is om te zweten en helpt het lichaam te ontgiften.

WAAROM INFRAWAVE?

Bredere reflectie


De straler behuizing is in onze fabriek ontworpen om een maximale output te behalen met de ingebouwde reflector en de juiste hoeken. De glanzende behuizing reflecteert IR-golven waardoor de warmte een groter oppervlak van het lichaam kan bereiken.

Geopende hitte

Onze infraroodstralers hebben een roosterbescherming, geen glazen, wat veiliger is omdat ze de warmte niet vasthouden en doorlaten, wat efficiënter is, zonder het risico op brandwonden.

De geavanceerde elektronische besturingseenheid

De Infrawave-besturingseenheid is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt u de mogelijkheid om twee aparte zones te regelen: de achter- en voorverwarming in stappen van 5%, bovendien kunnen de beenverwarming, vloerverwarming en verlichting worden in- en uitgeschakeld. Hierdoor kunt u de stand kiezen die het beste bij uw persoonlijke behoeften past, spierontspanning met een hogere of lagere temperatuur. Alpha Industries maakt het mogelijk.

Beste Kwaliteit Originele Canadese Rode Ceder

We kopen alleen hout met milieu- en bosbeschermingslabels, van de beste kwaliteit van Vancouver Island, en we vervoeren het rechtstreeks naar de fabriek in Europa. Het hout droogt op natuurlijke wijze gedurende twee maanden en bereikt vervolgens gedurende twee weken in de droger een luchtvochtigheid van 12%. Na een lange reis worden de profielen in productie genomen.
De reden voor deze lange reis is Canadees red cederhout, dat van nature antimicrobieel is. Hoeveel vocht of transpiratie er ook vrijkomt op deze houtsoort, het zal geen schimmels, schimmels of bacteriën laten groeien.

Ongeveer 40 jaar ervaring in infraroodtechnologie

Wij zijn trendsetters en vernieuwers in de wellnessindustrie. Ziehier een oplijsting van onze uitvindingen:
 

De uitvinding van de eerste Alpha Heat Infrarood sauna

 

De uitvinding van 98% aluminium reflector behuizing

De uitvinding van elektrische vloerverwarming voor IR-sauna

De uitvinding van het gebruik van geïntegreerd kleuren licht in een IR-sauna

De uitvinding van de dimbare besturingseenheid voor IR-sauna

De uitvinding van de beweegbare zijstralers in IR-sauna

De uitvinding van het beschermrooster in de IR-sauna

De uitvinding van de langere straler met volledig spectrum

De uitvinding van de infrarood Barrel voor buitengebruik

De uitvinding van de ergonomische full-spectrum infraroodstraler

De uitvinding van de IR Lounge sauna met ELT

Voor dealers